Ποδόσφαιρο για τον Χρήστο!

tournoua xristosΆκρως επιτυχημένο το ποδοσφαιρικό τουρνουά αγάπης για τον Χρήστο, που διοργανώθηκε από τους παλαιμάχους της ομάδας μας και πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα "Γ Μητσιμπόνας". Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οι ομάδες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Τοπογράφων, του Δήμου Τεμπών, του Δήμου Λαρισαίων και των Παλαιμάχων της Πελασγιώτιδας και οι οποίοι ευχαριστούν θερμά τις ομάδες, τους διαιτητές και την ΕΠΣΛ που στήριξαν αυτή προσπάθεια. Παρών στους αγώνες ήταν και ο πατέρας του Χρήστου, βαθιά συγκινημένος με την προσπάθεια που γίνεται, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους η κ Δώκου Τάνια εκ μέρους της Περιφέρειας και ο αντιδήμαρχος κ Αλεξούλης Γιάννης εκ μέρους του Δήμου Λαρισαίων. ο πρόεδρος του ΣΠΠΛ κ. Απόστολος Νεμπεγλέρας, ο πρόεδρος της Πελασγιώτιδας και διοικητικός της ΕΠΣΛ κ. Αργύρης Γκρίμπας, ο πρώην τερματοφύλακας Γιώργος Καραγιάννης  από τον Ολυμπιακό Βόλου, πολλοί φίλοι, παράγοντες κ.ά. Νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Αστυνομίας που νίκησε τους Τοπογράφους στα πέναλτι.

Συμμετείχαν οι παρακάτω παλαίμαχοι:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ζεϊμπέκης, Βασιλός, Τσατσανάκης, Λέντζας, Παπακανάκης, Μητσιάκος, Κυρίτσης, Πρασσάς, Παπακων/νου, Μπέκος, Σουλιώτης, Λυκοκώστας, Ευαγγέλου, Νάτσιος.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Δ. ΤΕΜΠΩΝ: Κυρίτσης, Αργυρούλης, Αγγελής, Σολωμός, Ρούπας, Κολλάτος, Μαραμής, Μπιτσαράς, Μπάκαβος, Γεράσης, Τασούλης.
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Ξεσφίγκης, Ευθυμιάδης, Κόντης, Λιατίφης, Γκανάς, Αρσενίου, Αρσένης, Μασούρας, Ζάχος, Οικονόμου, Πλιάκας, Πουλτσίδης, Σαπουνάς, Δάλλας, Τσότσος, Καλαμάς.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ: Κοβούσογλου, Τασούλας, Γουγωβίτης, Βασιλός Π., Λίταινας, Τέγος, Τσικριτσής, Μπέης, Κακαγιάννης, Καραγιώργος, Μαυρομάτης, Πατέρας, Ζαφειρούλης, Καλλιάρας, Αγγλόπουλος.
ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ: Καπανίδης, Καραμήτρος, Αλεξανδρής Αν., Οικονόμου, Αλεξανδρής Κ., Μαρδάνης, Οικονόμου, Λίταινας, Τσίτζος, Κούριας.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑΣ: Μπίλλης, Ταλαχούπης, Γαλατσίδας, Γκουγκουλής, Αράπης, Νιάκας, Μπαρτζιώκας, Παπαγιαννόπουλος, Κουλούλας, Παναγιωτόπουλος, Καραγιάννης, Μπατάλας, Αγγλόπουλος, Μούτος, Κατσάβας, Ρόπουλος, Σκριμπώνης, Τσακμακίδης, Σιδηρόπουλος, Καρβούνης, Κουτσαφτίκης, Κουτές, Σαλιαμπούκος, Τσακίρης.
Διαιτητές: Δίχρης, Σούρλας, Κουρέτσος, Γκούτζιος, Τσιλοφύτης και Τοπαλσάβας