Μέλη

Η ετήσια συνδρομή μέλους στον Α.Ο.Πελασγιώτιδα είναι 10€. Με την εγγραφή, στηρίζεις και δυναμώνεις το πιο ιστορικό σωματείο της Πελασγιώτιδας και τα τμήματα του, ώστε να καλυφτούν τα λειτουργικά του έξοδα και να μπορέσει να πετύχει του στόχους του. Παράλληλα, κάθε μέλος αποκτά το δικαίωμα στο πρώτο έτος να συμμετέχει στις γενικές συνελεύσεις του Α.Ο.Πελασγιώτιδα, να έχει δικαίωμα λόγου και ψήφου αλλά και να θέσει υποψηφιότητα για την συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Η εγγραφή μπορεί να γίνει στα γραφεία του Α.Ο.Πελασγιώτις. Απαιτείται η φυσική παρουσία του προς εγγραφή μέλους και η επίδειξη επίσημου εγγράφου. Το γραφείο του συλλόγου είναι ανοικτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα 18:00 - 20:00 και βρίσκεται επί της οδού  Κάρλας και Λαζαρίδη στο Πολιτιστικό κέντρο Αγ Γεωργίου. Εναλλακτικά η εγγραφή μπορεί να γίνει και στο προπονητήριο μπάσκετ (7ο γυμνάσιο) Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…