Κοπή πίτας του ΑΟΛ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου μας για τη νέα χρονιά. Αθλητές, γονείς αλλά και πολλόι φίλοι του σωματείου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση τιμώντας με την παρουσία τους το συλλογό μας. Τιμητική η βραδυά για τον κ Σαλιαμπούχο Βασίλειο, τον άνθρωπο που ανέλαβε την Πελασγιώτιδα το 1964 και την έφθασε έως τις μέρες. Για την προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, του απένειμε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ Μπουχλαριώτης Δημήτρης. Ο πρόεδρος του ΑΟ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ κος Γκρίμπας Αργύρης στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή αθλητική χρονιά με υγεία, σχολική πρόοδο για τους μικρούς αθλητές και πολλές επιτυχίες  για το σύλλογο. Παρόντες στην εκδήλωση για ακόμη μία φορά οι παλέμαχοι αθλητές του συλλόγου με τον πρόεδρο κ Σκαντζούρη Κων, δείχνοντας και αυτοί πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως οι αθλητές αλλά και όσοι κέρδισαν δώρα της λαχειοφόρου μπορού να τα παραλαμβάνουν από το γραφείο του συλλόγου.

1χτζ 77 resize

peter